Dijous 30 d’octubre de 2025
Entrants
Amanida de formatges selectes amb tomàquets xerris, dauets de poma, fruits secs i melmelada de codony
Canelons de carn al forn amb beixamel lleugera de la iaia, cruixent de pernil i reducció de Px
Saltejat de pèsols amb sofregit de tomàquet ,calamar trossejat, confitura de sobrassada i cruixent de ceba tendra
Crema calenta de moniato rostit amb tàrtar d’anxova del cantàbric, sal carbònica i cordor làctic de iogurt
Cargols confitats a l’estil del Celler amb oli i pebre i all i oli de cargol SUPL (7€)
Carpaccio de vaca vella madurada amb encenalls de parmesà i els seus grisinis SUPL (7€)
Carpaccio de gamba vermella amb mus de rap, gel de gamba roja i cristall de julivert SUPL ( 9€)
Segons
Llobarro al forn amb verduretes al wok, gamba “ volta i volta” musclos de roca i glace de fumet de peix
Llom de tonyina a la planxa amb sobrellit de niu de porros, cremós d’espinacs i salsa de soia reduïda
Costella de porc ibèric a baixa Tª amb parmentier de patata , espàrrec, bolets i salsa de mel i mostassa
Pit de pollastre de corral a la brasa amb patata graten, escalivats ,pebrot verd fregit i salseta de foie
Lingot de cabrit lletó a baixa temperatura, amb textures de moniato i salseta de mel i mostassa SUPL (10€)
La nostra brasa
Entrecotte de vedella “ 30 Dry Aged” i els seu complements SUPL ( 12€)
Filet de vaca madurada a la brasa SUPL (15€)
Pop roquer a la nostra manera a la brasa SUPL (12)
Postres
Pastis de formatge o de xocolate ( sacher)
Cafè Irlandès
Mel i mato
Gelat Artesa
Iogurt amb mel i nous
Fruita del dia
Bracet de gitano de nata o de crema
Aigua, pa i copa de vi inclosos 18,90€