DIMARTS 11 DE FEBRER DE 2025
Entrants
Amanida de salmó fumat amb llagostins, mato esmicolat, tomàquets xerris i vinagreta de poma de Lleida
Tallarines a la carbonara d’ibèrics,,tires de pernil, encenalls de parmesà , ou de gallina de corral i bastonet de pa
Carxofes confitades amb gambetes pelades puntes d’espàrrecs verds, cloïsses i muselina de kimchie
Cassoleta de cigrons amb sofregit de tomaquet casola, cansalada ibèrica, i ploma de porc iberica
Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargol SUPL (6€)
Segons
Llom de bacallà confitat sobrellit de bolets de cultiu escabetxats amb vinagre de xereç envellit
Cim i tomba de Tossa ,rajada, patata vella, fumet de peix de roca i cullera d’ all i oli negat
Secret de porc ibèric a la planxa amb patata al caliu,escalivats,pebrots del padró i salseta de formatge suau
Braó de xai de la Segarra a baixa Tª amb sobrellit de patata a la antiga amb tomàquet, ceba ,all i farigola
Terrina de cua de bou “sense feina” parmentier de monalisa, xips vegetals i salseta d’Oporto SUPL (10€)
Terrina de xai a baixa Tª amb textures de moniato, espàrrec , xips vegetals i salsa de mel i mostassa SUPL (10€)
Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL (12€)
Postres
Pastissos variats
Gelat artesà
Cafè irlandès
Mel i mato
Fruita de temporada
Aigua, vi D.O. Costers del Segre i pa, inclòs 18,90€
