Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Dimarts 8 d’octubre de 2024


Entrants


Amanida catalana amb espàrrecs blancs, xerris, formatge fetta, tonyina, blat de moro i vinagreta de módena


Macarrons al “Shrim Scampi” amb sofregit d’alls tendres, gambetes, reducció de vi blanc i emmental rallat


Espinacs a la crema amb buti negra, cansalada Iberica, teula de formatge i sabayon de vi blanc del Artistes


Crema calenta de carabassa rostida amb tàrtar d’anxova D.O. Cantàbria, sal carbònica i oli Eco


Cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargols ( SUPL. 8€)



Segons


 Bistec de Black Angus a la planxa amb patata al caliu, escalivats, pebrot verd fregit i salseta de pebre


Costella de porc ibèric a baixa Tª, textures de moniatos,  espàrrec verd, bolets i salseta de mel i mostassa


Gambes llagostinera a la planxa amb hummus de llegums, llimona brasejada i la seva picada d’all i julivert


Cassoleta de popets a la marinera amb gambetes, musclos de roca picada de fruits secs i all i julivert


Terrina de cua de bou “sense feina” parmentier de monalisa, xips vegetals i salseta d’Oporto SUPL (10€)


Terrina de xai a baixa Tª amb textures de moniato, espàrrec , xips vegetals i salsa de mel i mostassa SUPL (10€)


Entrecotte de vedella “ 30 Dry Aged” i els seu complements  (supl. 12€)


Postres


Pastis (xocolata o formatge)


Cafè Irlandès


Flam de cafè


Mel i mato


Iogurt amb mel i nous


Fruita del dia




Aigua, pa i copa de vi inclòsos      18,90

Torna al contingut