Dijous 7 de desembre de 2023
Entrans
Amanida caprese amb mozarella, carpaccio de tomàquets, ous de mujjol i vinagreta d’alfàbrega
Macarrons a la putanesca amb anxova , taperes, olives negres, emmental rallat i teula de pa especiada
Verduretes saltejades al wok amb cansalada ibèrica, ou 63 ª i llàgrima de romesco casolà
Crema calenta de carbassa rostida amb escuma de figues, crostonets de pa torrat i oli Eco
Cassoleta de cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargol SUPL (6€)
Segons
Estofat de vedella a la jardinera amb bolets, dauets de pastanaga, xips de porro i emulsió del seu brou
Hamburguesa XL Made in Celler amb ceba caramel·litzada, patates fregides, escalivats i salsa BBQ
Anelles de calamar a l’andalusa amb hummus de cigrons, llimona brasejada i maionesa de kimchee i mel
Corball a la flama amb verduretes a la mantega noissete, gamba “volta i volta” i cremós de fonoll i vi blanc
Combinat de corder ( costelles i mitjana) a la brasa amb els seus complements ( SUPL 8E€)
Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €).
Postres
Pastissos variats
Gelat Artesa
Mel i mató de l’alta Segarra
Irish Coffee Made in Celler
Fruita de temporada
Iogurt amb mel i nous
Aigua, pa i copa de vi inclosos 17,90 €
