Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

PROPOSTA DE CAP  DE SETMANA


Entrants


Coca de mil fulls amb salmó fumat, llagostins  sardina, mato, xerris, enciams, i vinagreta de mel i poma


        Raviolis frescos farcits de pera i pernil ibèric, cremós de carbassa trufada ,sèsam i xips d’alls 


     Timbal  de verdures (patata, espàrrecs ,pastanaga)  bolets, truita de camarons i i holandesa de mujjol


Gaspatxo fred de maduixes amb brunoisse de verdures, crostonets de pa torrat ,sal carbònica i oli Eco


Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb oli i pebre i all i oli de cargol


Segons


Terrina de peus de porc “ sense feina” amb tàrtar de gamba, pernil de gla i la seva americana


Magret d’ànec “volta i volta” amb xutney de mango, poma , xips de pastanaga i salseta de fruits vermells


Melós de vedella a baixa Tª amb textures de moniato, bolets, espàrrec, i emulsió del seu brou al vi negre


 Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, cigrons fregits ,xips vegetals i cruixent de la seva pell


Suquet de rap i turbot a la marinera amb  gamba llagostinera, musclos de roca i el seu toc picantó


Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 8€)


Postres


Pastis sacher


Pastis de formatge


Mel i mato amb nous


Fruita de temporada


Cafe irlandès


Mini Gin Tonic






Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs       28,90

Torna al contingut