Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

PROPOSTA DE CAP DE  SETMANA  


Entrants


Amanida tèbia de confit i pernil d’ànec, pinyons torrats, ou de guatlla , espinacs i vinagreta de taronja


Arròs melós de sèpia i gamba amb musclos de roca i all i oli de gamba roja


Remenat de bolets de temporada, espàrrecs verds, carxofa ,gamba roja, oli de trufa i teula de pa 


Crema tèbia de castanya amb tàrtar d’anxova, dauets de foie, crostonets de pa torrat  i oli Eco


Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargol


Segons


Terrina de xai a baixa Tª amb textures de moniato, bolets, espàrrec i salsa de mel i  mostassa


Presa ibèrica a la planxa  amb patata al caliu, escalivats,  pebrots del padró i salseta de foie


Terrina de peus de porc “sense feina” amb tàrtar de gamba, pernil ibèric i la seva americana


Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, cigrons fregits i xips vegetals


Suquet de rap i lluç  a la marinera amb  gamba llagostinera, musclos de roca i el seu toc picant


Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 8€)


Postres


Pastissos variats


Mini gin tònic


Gelat Artesa


Cafè Irlandès 


Mel i mato amb nous


Fruita de temporada





Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs       26,90

Torna al contingut