Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Dijous 30 d’octubre de 2025   


Entrants


Amanida de formatges selectes  amb tomàquets xerris, dauets de poma, fruits secs i melmelada de codony 


Canelons de carn al forn amb beixamel lleugera de la iaia, cruixent de pernil i reducció de Px


Saltejat de pèsols  amb sofregit de tomàquet  ,calamar trossejat, confitura de sobrassada i cruixent de ceba tendra


Crema  calenta de moniato rostit amb tàrtar d’anxova del cantàbric, sal carbònica i cordor làctic de iogurt


Cargols confitats a l’estil del Celler amb oli  i pebre i all i oli de cargol SUPL (7€)


Carpaccio de vaca vella madurada amb encenalls de parmesà i els seus grisinis SUPL (7€)


Carpaccio de gamba vermella amb mus de rap, gel de gamba roja i cristall de julivert  SUPL ( 9€)


Segons


Llobarro al forn amb verduretes al wok, gamba “ volta i volta” musclos de roca  i glace de fumet de peix


Llom de tonyina a la planxa amb sobrellit de niu de porros, cremós d’espinacs i salsa de soia reduïda


Costella de porc ibèric a baixa Tª amb parmentier de patata , espàrrec, bolets i salsa de mel i mostassa


Pit de pollastre de corral a la brasa amb patata graten, escalivats ,pebrot verd fregit i salseta de foie


Lingot de cabrit lletó a baixa temperatura, amb textures de moniato i salseta de mel i mostassa SUPL (10€)


La nostra brasa


Entrecotte de vedella “ 30 Dry Aged” i els seu complements  SUPL ( 12€)


Filet de vaca madurada a la brasa SUPL (15€)


Pop roquer a la nostra manera a la brasa  SUPL (12)


Postres


Pastis de formatge o de xocolate ( sacher)


Cafè Irlandès


Mel i mato


Gelat Artesa


Iogurt amb mel i nous


Fruita del dia


Bracet de gitano de nata o de crema


Aigua, pa i copa de vi inclosos      18,90

Torna al contingut