Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

PROPOSTA CAP SETMANA


Entrants


Coca de mil fulls amb salmó fumat, llagostins  sardina, mato, xerris, enciams, i vinagreta de mel i poma


        Arròs melós de sèpia i gamba roja amb musclos de roca i cullera d’all i oli de gamba roja


     Mil fulls de moniato amb cansalada suada, bolets escabetxats, aire de coco i llima i els seu brots


Cassoleta de marmitako  de tonyina amb verduretes ,dauets de patata i toc picant a l’estil del Dani


Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb oli i pebre i all i oli de cargol


Segons


Terrina de xai desossada  a baixa Tª amb textures de moniato ,espàrrec, xips i salsa de mel i mostassa


Magret d’ànec “volta i volta” amb xutney de mango, dauets de poma ,xips i salseta de fruits vermells


Terrina de peus de porc “sense feina” amb pernil d’aglà, tàrtar de gamba roja i la seva americana


 Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, cigrons fregits, xips vegetals i cruixent de la seva pell


Suquet de rap i turbot a la marinera amb  gamba llagostinera, musclos de roca i el seu toc picantó


Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 8€)


Postres


Pastis sacher


Pastis de formatge


Braç de gitano


Mel i mato amb nous


Fruita de temporada


Cafe irlandès


Mini Gin Tonic






Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs       28,90

Torna al contingut