Dimarts 8 d’octubre de 2024
Entrants Amanida catalana amb espàrrecs blancs, xerris, formatge fetta, tonyina, blat de moro i vinagreta de módena Macarrons al “Shrim Scampi” amb sofregit d’alls tendres, gambetes, reducció de vi blanc i emmental rallat Espinacs a la crema amb buti negra, cansalada Iberica, teula de formatge i sabayon de vi blanc del Artistes Crema calenta de carabassa rostida amb tàrtar d’anxova D.O. Cantàbria, sal carbònica i oli Eco Cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargols ( SUPL. 8€) Segons Bistec de Black Angus a la planxa amb patata al caliu, escalivats, pebrot verd fregit i salseta de pebre Costella de porc ibèric a baixa Tª, textures de moniatos, espàrrec verd, bolets i salseta de mel i mostassa Gambes llagostinera a la planxa amb hummus de llegums, llimona brasejada i la seva picada d’all i julivert Cassoleta de popets a la marinera amb gambetes, musclos de roca picada de fruits secs i all i julivert Terrina de cua de bou “sense feina” parmentier de monalisa, xips vegetals i salseta d’Oporto SUPL (10€) Terrina de xai a baixa Tª amb textures de moniato, espàrrec , xips vegetals i salsa de mel i mostassa SUPL (10€) Entrecotte de vedella “ 30 Dry Aged” i els seu complements (supl. 12€) Postres Pastis (xocolata o formatge) Cafè Irlandès Flam de cafè Mel i mato Iogurt amb mel i nous Fruita del dia |
Aigua, pa i copa de vi inclòsos 18,90€