PROPOSTA DE CAP DE SETMANA
Entrants
Amanida tèbia de confit i pernil d’ànec, pinyons torrats, ou de guatlla , espinacs i vinagreta de taronja
Arròs melós de sèpia i gamba amb musclos de roca i all i oli de gamba roja
Remenat de bolets de temporada, espàrrecs verds, carxofa ,gamba roja, oli de trufa i teula de pa
Crema tèbia de castanya amb tàrtar d’anxova, dauets de foie, crostonets de pa torrat i oli Eco
Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargol
Segons
Terrina de xai a baixa Tª amb textures de moniato, bolets, espàrrec i salsa de mel i mostassa
Presa ibèrica a la planxa amb patata al caliu, escalivats, pebrots del padró i salseta de foie
Terrina de peus de porc “sense feina” amb tàrtar de gamba, pernil ibèric i la seva americana
Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, cigrons fregits i xips vegetals
Suquet de rap i lluç a la marinera amb gamba llagostinera, musclos de roca i el seu toc picant
Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 8€)
Postres
Pastissos variats
Mini gin tònic
Gelat Artesa
Cafè Irlandès
Mel i mato amb nous
Fruita de temporada
Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs 26,90€
