Dimarts 23 d’Abril de 2024
Entrans
Amanida de pollastre “crunch”,xerris confitats, encenalls de parmesà, crostonets de pa torrat i salsa cèsar
Arròs melós de sèpia i gamba roja amb musclos de roca i cullera d’all i oli de gamba
Tian de patata emmascarada amb buti negra, cansalada Iberica, ou ferrat i llàgrima de romesco
Crema tèbia de pastanaga i carbassó amb tàrtar de sardina fumada, crostonets de pa, sal carbònica i oli Eco
Cassola de cargols confitats al estil del Celler amb all i oli de cargol (SUPL 6€)
Segons
Costella de porc ibèric a baixa temperatura, textures de moniato, espàrrec verd, bolets i salsa de mel i mostassa
Xurrasco de vedella a la planxa amb patates fregides, escalivats, pebrots del padró i salseta de pebre
Llom de tonyina a la planxa amb verduretes a la soia ,albergínia amb tempura i el seu guacamole
Llobarro al forn amb verduretes al wok ,gamba “volta i volta” musclos de roca i salseta d’espàrrecs blancs
Garrinet a baixa temperatura al forn amb puré de poma, textures de mango i xips de pastanaga SUPL ( 10€)
Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €).
Postres
Pastissos variats
Gelat Artesa
Mel i mató
Irish Coffee Made in Celler
Fruita de temporada
Iogurt amb mel i nous
Aigua, pa i copa de vi inclosos 17,90 €