PROPOSTA DE CAP DE SETMANA
Entrants
Coca de mil fulls amb salmó fumat, llagostins sardina, mato, xerris, enciams, i vinagreta de mel i poma
Arròs melós de sèpia i gamba amb musclos de roca i cullera d’all i oli del gamba roja
Mil fulls de moniato amb cansalada suada, bolets escabetxats, escuma de foie i els seu brots
Crema calenta de calçots amb tàrtar de sardina fumada, crostonets de pa torrat, sal carbònica i oli Eco
Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb oli i pebre i all i oli de cargol
Segons
Costella de ral d’Avinyòs a baixa Tª , textures de moniato, bolets, espàrrec, xips i salsa de mel i mostassa
Magret d’ànec “volta i volta” amb xutney de mango, dauets de poma i salsa de fruits vermells
Terrina de cua de bou “sense feina” amb parmentier de monalisa, xips i salseta d’Oporto
Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, cigrons fregits, xips vegetals i cruixent de la seva pell
Turbot salvatge amb verduretes al wok ,gamba “volta i volta “musclos de roca i holandesa de mujjol
Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 8€)
Postres
Pastis sacher
Pastis de formatge
Braç de gitano
Mel i mato amb nous
Fruita de temporada
Cafe irlandès
Mini Gin Tonic
Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs 29,90€