Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Dijous 7 de desembre de 2023

 Entrans


Amanida caprese amb mozarella, carpaccio de tomàquets, ous de mujjol i vinagreta d’alfàbrega


Macarrons a la putanesca amb anxova , taperes, olives negres, emmental rallat i teula de pa especiada


Verduretes saltejades al wok amb cansalada ibèrica, ou 63 ª i llàgrima de romesco casolà


Crema calenta de carbassa rostida amb escuma de figues, crostonets de pa torrat i oli Eco


Cassoleta de cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargol SUPL (6€)


Segons


Estofat de vedella a la jardinera amb bolets, dauets de pastanaga, xips de porro i emulsió del seu brou


Hamburguesa XL Made in Celler amb ceba caramel·litzada, patates fregides, escalivats i salsa BBQ


Anelles de calamar a l’andalusa amb hummus de cigrons, llimona brasejada i maionesa de kimchee i mel


 Corball a la flama amb verduretes a la mantega noissete, gamba “volta i volta” i cremós de fonoll i vi blanc


Combinat de corder ( costelles i mitjana) a la brasa amb els seus complements ( SUPL 8E€)


Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €).


Postres


 Pastissos variats


Gelat Artesa


Mel i mató de l’alta Segarra


Irish Coffee Made in Celler


Fruita de temporada


Iogurt amb mel i nous


Aigua, pa i copa de vi inclosos  17,90 €

Torna al contingut