Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October


Dimarts 16 d’abril de 2024



 Entrans


Amanida amb tonyina, tomàquets xerris, olives negres, tallarines  de pastanaga i balsàmic de mòdena


Macarrons a la bolonyesa d’ibèrics amb cruixent de pernil, encenalls de  parmesà i teula de pa especiada 


Saltejat de pèsols amb dauets de cansalada ibèrica,, confitura de sobrassada i cruixent de ceba tendra


Vichissoise tèbia de col llombarda i porro amb tàrtar d’anxova, crostonets de pa torrat, sal carbònica i oli Eco


Cassola de cargols confitats al estil del Celler  amb all i oli de cargol (SUPL 6€)




Segons


Costella de Ral d’Avinyó a baixa Tº, textures de moniato, saltat de bolets i emulsió de mel i mostassa


Bistec de vedella a la planxa amb patata al caliu, escalivats ,pebrots del padró i salseta suau de foie


Llobarro al forn amb sobrellit de trinxat de la Cerdanya, gamba “volta i volta” musclos i oreo d’alls cremats


 Gambes llagostineres a la planxa amb confitura de tomàquet casolà, llimona brasejada i la seva picada d’all i julivert


Combinat de corder a la brasa  (costella i mitjana) amb la seva guarnició ( SUPL 8€)


Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €).


Postres


 Pastissos variats


Gelat Artesa


Mel i mató


Irish Coffee Made in Celler


Fruita de temporada


Postre del dia


Aigua, pa i copa de vi inclosos  17,90 €

Torna al contingut