PROPOSTA CAP SETMANA
Entrants
Coca de mil fulls amb salmó fumat, llagostins sardina, mato, xerris, enciams, i vinagreta de mel i poma
Arròs melós de sèpia i gamba roja amb musclos de roca i cullera d’all i oli de gamba roja
Mil fulls de moniato amb cansalada suada, bolets escabetxats, aire de coco i llima i els seu brots
Cassoleta de marmitako de tonyina amb verduretes ,dauets de patata i toc picant a l’estil del Dani
Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb oli i pebre i all i oli de cargol
Segons
Terrina de xai desossada a baixa Tª amb textures de moniato ,espàrrec, xips i salsa de mel i mostassa
Magret d’ànec “volta i volta” amb xutney de mango, dauets de poma ,xips i salseta de fruits vermells
Terrina de peus de porc “sense feina” amb pernil d’aglà, tàrtar de gamba roja i la seva americana
Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, cigrons fregits, xips vegetals i cruixent de la seva pell
Suquet de rap i turbot a la marinera amb gamba llagostinera, musclos de roca i el seu toc picantó
Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 8€)
Postres
Pastis sacher
Pastis de formatge
Braç de gitano
Mel i mato amb nous
Fruita de temporada
Cafe irlandès
Mini Gin Tonic
Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs 28,90€