Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Dilluns 4 de març  de 2024

 Entrants


 Esqueixada de bacallà, tàrtar de verduretes, olives verdes, bouquet d’enciams ,romesco casolà i oli Umami


Spaguettis al “pomodoro fresco” amb xerris confitats, allets, alfàbrega, encenalls de parmesà i teula de pa especiada


Bròquil gratinat al forn amb beixamel lleugera, confitura de sobrassada, cruixent de ceba tendra i sabayon de vi blanc


Crema calenta de bolets de temporada, tàrtar de pernil ibèric, crostonets de pa torrat,sal carbònica i oli de trufa


Cassola de cargols confitats al estil del Celler  amb all i oli de cargol (SUPL 6€)


Segons


Graellada de carn a la planxa amb patata al caliu ,escalivats, pebrots del padró i cullera d’all i oli


Cuixa de pollastre al forn amb patates panadera, carxofa confitada ,espàrrec verd, xips vegetals i toc de llimona


Suquet de peix i marisc a la marinera amb gamba llagostinera, musclos de roca i toc picant a l’estil del Dani


Llom de bacallà al forn amb sobrellit de Arroz de sèpia i gamba , musclo de roca,xips i  maionesa de kimchie  mel

Combinat de xai  ( costelles i mitjana) a la planxa amb els seus complements ( SUPL 8€)


Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €).


Postres


 Pastissos variats


Gelat Artesa


Mel i mató


Irish Coffee Made in Celler


Fruita de temporada


Iogurt amb mel i nous


Aigua, pa i copa de vi inclosos  17,90 €

Torna al contingut