Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Divendres 26 de juliol de 2024



 Entrants


Amanida catalana amb embotits de la Segarra, tomàquets xerris, olives i tallarines de pastanaga i el seu balsàmic 


Macarrons a la bolonyesa d’ibèrics, sofregit de tomàquet casolà, emmental rallat i teula de pa especiada


Trinxat de col i patata de  la Cerdanya amb buti negra, confitura de sobrassada i llàgrima de romesco casolà


Gaspatxo de poma Granny Smith i tomàquets de l’horta amb tàrtar de verduretes, sal carbònica i oli Eco


Cassola de cargols confitats al estil del Celler  amb all i oli de cargol (SUPL 6€)




Principals


Pernilets de pollastre al forn amb textures de moniato, saltat de bolets , espàrrec verd i emulsió del seu brou


 Secret de porc ibèric a la planxa amb patata al caliu, escalivats, pebrots del padró i salseta de pebre


Tronc de lluç al forn amb verduretes al wok, gamba “volta i volta”, musclos de roca ,xips i oreo d’alls cremats 


Xipirons a la planxa amb sobrellit d’hummus de llegums, confitura de tomàquet casolà, llimó brasejat i la seva picada


Terrina de cua de bou “sense feina” amb parmentier de monalisa, xips vegetals i salsa d’Oporto SUPL ( 10€)


Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €)


Postres


 Pastissos variats


Gelat Artesa


Mel i mató


Irish Coffee Made in Celler


Fruita de temporada


Postre del dia


Aigua, pa i copa de vi inclosos  17,90 €

Torna al contingut