Divendres 26 de juliol de 2024
Entrants
Amanida catalana amb embotits de la Segarra, tomàquets xerris, olives i tallarines de pastanaga i el seu balsàmic
Macarrons a la bolonyesa d’ibèrics, sofregit de tomàquet casolà, emmental rallat i teula de pa especiada
Trinxat de col i patata de la Cerdanya amb buti negra, confitura de sobrassada i llàgrima de romesco casolà
Gaspatxo de poma Granny Smith i tomàquets de l’horta amb tàrtar de verduretes, sal carbònica i oli Eco
Cassola de cargols confitats al estil del Celler amb all i oli de cargol (SUPL 6€)
Principals
Pernilets de pollastre al forn amb textures de moniato, saltat de bolets , espàrrec verd i emulsió del seu brou
Secret de porc ibèric a la planxa amb patata al caliu, escalivats, pebrots del padró i salseta de pebre
Tronc de lluç al forn amb verduretes al wok, gamba “volta i volta”, musclos de roca ,xips i oreo d’alls cremats
Xipirons a la planxa amb sobrellit d’hummus de llegums, confitura de tomàquet casolà, llimó brasejat i la seva picada
Terrina de cua de bou “sense feina” amb parmentier de monalisa, xips vegetals i salsa d’Oporto SUPL ( 10€)
Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €)
Postres
Pastissos variats
Gelat Artesa
Mel i mató
Irish Coffee Made in Celler
Fruita de temporada
Postre del dia
Aigua, pa i copa de vi inclosos 17,90 €
![](images/ROSEMARY2_wamxsy1x.png)