Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Dimarts 23 d’Abril de 2024

 Entrans


Amanida de pollastre “crunch”,xerris confitats, encenalls de parmesà, crostonets de pa torrat  i salsa cèsar


Arròs melós de sèpia i gamba roja amb musclos de roca i cullera d’all i oli de gamba


Tian de patata emmascarada amb buti negra, cansalada Iberica, ou ferrat i llàgrima de romesco


Crema tèbia de pastanaga i carbassó amb tàrtar de sardina fumada, crostonets de pa, sal carbònica i oli Eco


Cassola de cargols confitats al estil del Celler  amb all i oli de cargol (SUPL 6€)


Segons


Costella de porc ibèric a baixa temperatura, textures de moniato, espàrrec verd, bolets i salsa de mel i mostassa


Xurrasco de vedella a la planxa amb patates fregides, escalivats, pebrots del padró i salseta de pebre


Llom de tonyina a la planxa amb verduretes a la soia ,albergínia amb tempura i el seu guacamole


Llobarro al  forn amb verduretes al wok ,gamba “volta i volta” musclos de roca i salseta d’espàrrecs blancs


Garrinet a baixa temperatura al forn amb puré de poma, textures de mango i xips de pastanaga SUPL ( 10€)


Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €).


Postres


 Pastissos variats


Gelat Artesa


Mel i mató


Irish Coffee Made in Celler


Fruita de temporada


Iogurt amb mel i nous


Aigua, pa i copa de vi inclosos  17,90 €

Torna al contingut