Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October



DIMARTS 11 DE FEBRER DE 2025


Entrants


Amanida de salmó fumat amb llagostins, mato esmicolat, tomàquets xerris i vinagreta de poma de Lleida


Tallarines a la carbonara d’ibèrics,,tires de pernil, encenalls de parmesà , ou de gallina de corral i bastonet de pa


Carxofes confitades amb gambetes pelades puntes d’espàrrecs verds, cloïsses i muselina de kimchie


Cassoleta de cigrons amb sofregit de tomaquet casola, cansalada ibèrica, i ploma de porc iberica


Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargol SUPL (6€)



Segons


Llom de bacallà confitat sobrellit de bolets de cultiu escabetxats amb vinagre de xereç envellit


Cim i tomba de Tossa ,rajada, patata vella, fumet de peix de roca i cullera d’ all i oli negat


Secret de porc ibèric a la planxa amb patata al caliu,escalivats,pebrots del padró i salseta de formatge suau


Braó de xai de la Segarra a baixa Tª amb sobrellit de  patata a la antiga amb tomàquet, ceba ,all i farigola


Terrina de cua de bou “sense feina” parmentier de monalisa, xips vegetals i salseta d’Oporto SUPL (10€)


Terrina de xai a baixa Tª amb textures de moniato, espàrrec , xips vegetals i salsa de mel i mostassa SUPL (10€)


Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL (12€)



Postres


Pastissos variats


Gelat artesà


Cafè irlandès


Mel i mato


Fruita de temporada


Aigua, vi D.O. Costers del Segre i pa, inclòs   18,90

Torna al contingut