Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

PROPOSTA DE CAP DE SETMANA


Entrants


Coca de mil fulls amb salmó fumat, llagostins  sardina, mato, xerris, enciams, i vinagreta de mel i poma


        Arròs melós de sèpia i gamba  amb musclos de roca i cullera d’all i oli del gamba roja


     Mil fulls de moniato amb cansalada suada, bolets escabetxats, escuma de foie i els seu brots


Crema calenta de calçots amb tàrtar de sardina fumada, crostonets de pa torrat, sal carbònica i oli Eco


Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb oli i pebre i all i oli de cargol


Segons


Costella de ral d’Avinyòs  a baixa Tª , textures de moniato, bolets, espàrrec, xips i salsa de mel i mostassa


Magret d’ànec “volta i volta” amb xutney de mango, dauets de poma  i salsa de fruits vermells


Terrina de cua de bou “sense feina” amb parmentier de monalisa, xips  i salseta  d’Oporto


 Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, cigrons fregits, xips vegetals i cruixent de la seva pell


Turbot salvatge amb verduretes al wok ,gamba “volta i volta “musclos  de roca i holandesa de mujjol


Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 8€)



Postres


Pastis sacher


Pastis de formatge


Braç de gitano


Mel i mato amb nous


Fruita de temporada


Cafe irlandès


Mini Gin Tonic






Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs       29,90

Torna al contingut