Menú de Grups - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚS PER GAUDIR EN COMPANYIA
______________________________
MENÚ DE GRUPS
_______________________________
October
OPCIÓ A:  35,90€ IVA inclòs

A compartir: ( 1 plat cada 4 persones)

- Pernil d´aglà al tall.
- Pa de coca amb tomàquet.
- Foie Micuit fet a casa, la seva confitura i torradetaes de pa.
- Musclos de roca amb gingebre i aire de timó.
- Patates braves pels valents.
- Risotto de ceps, parmesà i farigola.

A escollir:

- Costella de Ral d'Avinyó a baixa Tª emulsió del seu brou amb mel i mostassa i textures de moniato.
- Ploma ibèrica d'aglà a la planxa, cremós de formatge Augelia, albergínia fregida i ceba caramel.litzada.
- Suquet de rap i lluç a la marinera, gamba volta i volta. cloïsses i fils de xili picants.
- Calamars de Tarragona, confitura de botifarra negra i poma àcida.

Per acabar:

- Tempatació dolça o pastis Massini de celebració.

Maridatge:

-Vi dels Artistes blanc i negre D.O. Costers del Segre
-Aigua d'osmosis Puralia
-Copa de cava dels Artistes D.O. Cava
-Cafes o infusions



OPCIÓ B: 41,90€ IVA inclòs.

A compartir: ( 1 plat cada 4 persones)

- Pernil d´aglà al tall.
- Pa de coca amb tomàquet.
- Foie Micuit fet a casa, la seva confitura i torradetes de pa.
- Tartar de tonyina de Ballfegó / Calamars de Tarragona
- Patates braves pels valents.
- Gamba vermella a la planxa.

A escollir:

- Entrecotte de Girona a la planxa, patata al caliu, escalivats i pebrots del padró.
- Terrina de xai a baixa Tª emulsió del seu brou i textures de moniato.
- Suquet de rap i lluç a la marinera, gamba volta i volta. cloïsses i fils de xili picants.
- Bacallà al forn gratinat amb mussolina de mel, sobrellit d'espinacs a la catalana i confitura de tomàquet.

Per acabar:

- Tempatació dolça o pastis Massini de celebració.

Maridatge:

-Vi dels Artistes blanc i negre D.O. Costers del Segre
-Aigua d'osmosis Puralia
-Copa de cava dels Artistes D.O. Cava
-Cafes o infusions


OPCIÓ C: 49,90€ IVA inclòs.

A compartir: ( 1 plat cada 4 persones)

- Pernil d´aglà al tall.
- Pa de coca amb tomàquet.
- Foie Micuit fet a casa, la seva confitura i torradetes de pa.
- Patates braves pels valents.
- Cargols confitats amb el seu all i oli.
- Caneló de pollastre de corral, beixamel trufada i parmesà.

A escollir:

- Txuleta de vaca vella 60 dies de maduració (mínim 2 persones) supl. 10€
- Filet de bou, cremós d'Augelia, ceba caramel.litzada i albergínia fregida
- El nostre Steak tàrtar.
- Llom de bacallà confitat, espàrrecs de marge, romesco i compota de tomàquet
- Pop de roca a la nostra manera.

Per acabar:

- Tempatació dolça o pastis Massini de celebració.

Maridatge:

-Vi dels Artistes blanc i negre D.O. Costers del Segre
-Aigua d'osmosis Puralia
-Copa de cava dels Artistes D.O. Cava
-Cafes o infusions






Torna al contingut