Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Dijous 25 d’abril  2024 


Entrants


Enciams variats,bacallà esqueixat,tomàquets xerris,olives negres,tallarines de pastanaga i oli Umami


Canelons de carn gratinats al forn amb beixamel lleugera de la iaia,cruixent de pernil i reduccio de px


Saltejat de pèsols del Maresme amb sofregit al macabeu,buti negra,cruixent de ceba i sabayon de vi blanc


Crema tebia de moniato amb tartar de pernil iberic,crostonets de pa torrat,sal carbonica i oli ECo


Cargols confitats al estil del Celler amb pebre i all i oli de cargols (SUPL.6€)


Segons


Rodo de pollastre farcit de pernil dolç i formatge,textures de moniato,esparrec verd i emulsio del seu brou


Blanc i negre de Sant Antoli a la planxa amb patata al caliu,escalivats,pebrots del padro i cullera d’all i oli


Fritura de peix (moixina,calamar,xipirons,seitons i bacallà) hummus de cigros i maionesa de kimchee i mel


Orada al forn amb verduretes al wok,gamba “ volta i volta”musclos de roca i salseta d’esparrecs blancs


Entrecotte de vedella a la brasa “40 Dry Aged” i els seus complements ( supl. 12€)



Postres


Pastís ( Sacher, Formatge )


Flam d’ou


Iogurt amb mel i nous


Cafè Irlandès


 Gelat artesà


Fruita de temporada







Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs       17,90

Torna al contingut