Dilluns 27 de març 2023
Entrans
Enciams, mozarella, salmó fumat, tomàquets xerris, codony, ceba tendra i vinagreta de taronja
Risotto tradicional de ceps, encenalls de parmesà i perfum de trufa
Piquillos farcits de bacallà esqueixat, gratinats al forn amb beixamel lleugera de la iaia reducció de Px
Crema tèbia de verdures amb tàrtar de sardina fumada, crostonets de pa torrat i cordor làctic de iogurt
Cassola de cargols confitats al estil del Celler amb all i oli de cargol (SUPL 6€)
Segons
Pernilets de pollastre al forn al “chilindrón”, pebrots, pernil ibèric, carxofa confitada i emulsió del seu brou
Pinxos moruns de Sant Antolí a la planxa amb patates fregides, pebrots del padró, escalivats i cullera d’all i oli
Turbot a la planxa amb verduretes al wok, escopinya, musclos de roca i holandesa de mujjol
Gambes llagostinera a la planxa amb confitura de tomàquet, llimona brasejada i la seva picada d’all i julivert
Combinat de corder a la brasa (costelles i mitjana) i la seva guarnició (SUPL .8€)
Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €).
Postres
Pastissos variats
Gelat Artesa
Mel i mató
Irish Coffee Made in Celler
Fruita de temporada
Iogurt amb mel i nous
Aigua, pa i copa de vi inclosos 16,90 €
