PROPOSTA CAP DE SETMANA
Entrants
Amanida de salmó i bacallà fumats, formatge de cabra esmicolat, magrana i vinagreta de fruits secs
Arròs del senyoret amb sèpia, gamba roja, musclos de roca i all i oli de gamba
Coca de mil fulls amb verduretes al wok, bolets, cansalada Iberica, ou 63ª i llàgrima de romesco
Crema calenta de calçots amb tàrtar d’anxova, crostonets de pa torrat, sal carbònica i oli de trufa
Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargol
Segons
Terrina de xai a baixa Tª amb textures de moniato, bolets, espàrrec i salsa de mel i mostassa
Pluma ibèrica a la planxa, escalivats, lingot de patata, pebrots del padró i salseta de foie
Terrina de peus de porc desossada amb tàrtar de gamba ,pernil d’aglà i la seva americana
Suquet de rap i lluç a la marinera amb gamba llagostinera, musclos de roca i el seu toc picant
Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, cigrons fregits i xips vegetals
Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 8€)
Postres
Pastissos variats
Gelat Artesa
Cafè Irlandès
Mel i mato amb nous
Mini gin tonic
Fruita de temporada
Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs 26,90€
