Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Dilluns   27 de març 2023

 Entrans


Enciams, mozarella, salmó fumat, tomàquets xerris, codony, ceba tendra i vinagreta de taronja


Risotto tradicional de ceps, encenalls de parmesà i perfum de trufa


Piquillos farcits de bacallà esqueixat, gratinats al forn amb beixamel lleugera de la iaia  reducció de Px


Crema tèbia de verdures amb tàrtar de sardina fumada, crostonets de pa torrat i cordor làctic  de iogurt


Cassola de cargols confitats al estil del Celler  amb all i oli de cargol (SUPL 6€)


Segons


Pernilets de pollastre al forn al “chilindrón”, pebrots, pernil ibèric, carxofa confitada i emulsió del seu brou


Pinxos moruns de Sant Antolí a la planxa amb patates fregides, pebrots del padró, escalivats i cullera d’all i oli


Turbot a la planxa amb verduretes al wok, escopinya, musclos de roca i holandesa de mujjol


Gambes llagostinera a la planxa amb confitura de tomàquet, llimona brasejada i la seva picada d’all i julivert


Combinat de corder a la brasa  (costelles i mitjana) i la seva guarnició  (SUPL .8€)


Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €).


Postres


 Pastissos variats


Gelat Artesa


Mel i mató


Irish Coffee Made in Celler


Fruita de temporada


Iogurt amb mel i nous


Aigua, pa i copa de vi inclosos  16,90 €

Torna al contingut