Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

PROPOSTA CAP DE SETMANA


Entrants


Amanida de salmó i bacallà fumats, formatge de cabra esmicolat, magrana i vinagreta de fruits secs


Arròs del senyoret amb sèpia, gamba roja, musclos de roca i all i oli de gamba


Coca de mil fulls amb verduretes al wok, bolets, cansalada Iberica, ou 63ª i llàgrima de romesco


Crema calenta de calçots amb tàrtar d’anxova, crostonets de pa torrat, sal carbònica i oli de trufa


Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargol


Segons


Terrina de xai a baixa Tª amb textures de moniato, bolets, espàrrec  i salsa de mel i  mostassa


Pluma ibèrica a la planxa, escalivats, lingot de patata, pebrots del padró i salseta de foie


Terrina de peus de porc desossada amb tàrtar de gamba ,pernil d’aglà i la seva americana


Suquet de rap i lluç  a la marinera amb  gamba llagostinera, musclos de roca i el seu toc picant


Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, cigrons fregits i xips vegetals


Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 8€)


Postres


Pastissos variats


Gelat Artesa


Cafè Irlandès


Mel i mato amb nous


Mini gin tonic


Fruita de temporada


Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs       26,90

Torna al contingut