Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October





PROPOSTA 8 DE DESEMBRE


Entrants


Amanida de salmó i bacallà fumat, formatge de cabra esmicolat, tomàquets xerris i vinagreta de mango


Arròs melós de ceps amb encenalls de parmesà i perfum de farigola


Coca de mil fulls amb verduretes al wok, bolets, cansalada Iberica, ou 63 i llàgrima de romesco


Crema calenta de carbassa amb formatge de cabra esmicolat, sal carbònica i oli de trufa


Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargol


Segons


Costella de ral d’Avinyò a baixa Tª amb textures de moniato, bolets, espàrrec  i salsa de mel i  mostassa


Ploma ibèrica a la planxa, escalivats, lingot de patata, pebrots del padró i salseta de pebre


Terrina de peus de porc desossada amb tàrtar de gamba ,pernil d’aglà i la seva americana


Suquet de rap i lluç  a la marinera amb  gamba llagostinera, musclos de roca i el seu toc picant


Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, cigrons fregits i xips vegetals


Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 8€)


Postres


Pastissos variats


Gelat Artesa


Cafè Irlandès


Mel i mato amb nous


Fruita de temporada


Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs       26,90

Torna al contingut