Dijous 25 d’abril 2024
Entrants
Enciams variats,bacallà esqueixat,tomàquets xerris,olives negres,tallarines de pastanaga i oli Umami
Canelons de carn gratinats al forn amb beixamel lleugera de la iaia,cruixent de pernil i reduccio de px
Saltejat de pèsols del Maresme amb sofregit al macabeu,buti negra,cruixent de ceba i sabayon de vi blanc
Crema tebia de moniato amb tartar de pernil iberic,crostonets de pa torrat,sal carbonica i oli ECo
Cargols confitats al estil del Celler amb pebre i all i oli de cargols (SUPL.6€)
Segons
Rodo de pollastre farcit de pernil dolç i formatge,textures de moniato,esparrec verd i emulsio del seu brou
Blanc i negre de Sant Antoli a la planxa amb patata al caliu,escalivats,pebrots del padro i cullera d’all i oli
Fritura de peix (moixina,calamar,xipirons,seitons i bacallà) hummus de cigros i maionesa de kimchee i mel
Orada al forn amb verduretes al wok,gamba “ volta i volta”musclos de roca i salseta d’esparrecs blancs
Entrecotte de vedella a la brasa “40 Dry Aged” i els seus complements ( supl. 12€)
Postres
Pastís ( Sacher, Formatge )
Flam d’ou
Iogurt amb mel i nous
Cafè Irlandès
Gelat artesà
Fruita de temporada
Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs 17,90€