Dilluns 29 de maig de 2023
Entrants
Amanida de l’Horta, espàrrecs blancs ,tonyina, tomàquets, ou dur, blat de moro i balsàmic de mòdena
Arròs melós de ceps amb encenalls de parmesà, perfum de farigola i toc de trufa
Pebrots del piquillos farcits de brandada de bacallà, gratinat amb beixamel lleugera i reducció de Px
Gaspatxo fred de síndria amb brunoisse de verdures, crostonets de pa torrat,sal carbonica i oli Eco
Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargol
Segons
Guisat de conill de l’Urgell a “l’ajillo” dauets de patata, carxofa, xampinyons i perfum de macabeu
Filet de porc ibèric a la planxa, escalivats, patata al caliu, pebrots del padró i salseta de pebre verd
Suquet de turbot a la marinera amb musclos de roca, escopinya, gamba i toc picant al estil del Dani
Llom de tonyina a la planxa amb verduretes al wok, gamba “volta i volta” xips vegetals i el seu guacamole
Combinat de corder a la brasa ( costella i mitjana) amb la seva guarnició SUPL ( 8€)
Postres
Pastissos variats
Gelat Artesa
Cafè Irlandès
Mel i mato amb nous
Fruita de temporada
Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs 16,90€
