Menú de Grups - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚS PER GAUDIR EN COMPANYIA
______________________________
MENÚ DE GRUPS
_______________________________
October
OPCIÓ A:  36,90€ IVA inclòs

A compartir: ( 1 plat cada 4 persones)

- Pernil d´aglà al tall.
- Pa de coca sucat amb tomàquet.
- Foie Micuit fet a casa, la seva confitura i torradetaes de pa.
- Musclos de roca amb gingebre i aire de timó.
- Patates braves pels valents.
- El plat d'arròs

A escollir:

- Costella de Ral d'Avinyó a baixa Tª amb textures de moniato i emulsió del seu brou amb mel i mostassa.
- Ploma ibèrica d'aglà a la planxa amb lingot patata al caliu,escalivats,pebrots del padró i salseta de pebre.
- Suquet de rap i turbot a la marinera, gamba volta i volta. cloïsses i fils de xili picants.
- Salmó a la planxa amb verduretes a la mantega noissette,gamba llagostinera i salseta de cafè i taronja.

Per acabar:

- Tempatació dolça.

Maridatge:

-Vi dels Artistes blanc i negre D.O. Costers del Segre
-Aigua d'osmosis Puralia
-Copa de cava dels Artistes D.O. Cava
-Cafes o infusions



OPCIÓ B: 42,90€ IVA inclòs.

A compartir: ( 1 plat cada 4 persones)

- Pernil d´aglà al tall.
- Pa de coca sucat amb tomàquet.
- Foie Micuit fet a casa, la seva confitura i torradetes de pa.
- Tartar de tonyina de Ballfegó
- El plat d'arròs
- Musclos de roca al vapor amb gingebre i llimo
- Patates braves pels valents.
- Gamba roja a la planxa.

A escollir:

- Entrecotte de Girona a la planxa, patata al caliu, escalivats i pebrots del padró.
- Terrina de xai a baixa Tª emulsió del seu brou i textures de moniato.
- Turbot a la planxa amb verduretes al wok, gamba "volta i volta" musclos i holandesa de mujjol.
- Llom de bacallà a la llauna amb sanfaina casolana, cigrons fregits i els seus xips vegetals.

Per acabar:

- Tempatació dolça.

Maridatge:

-Vi dels Artistes blanc i negre D.O. Costers del Segre
-Aigua d'osmosis Puralia
-Copa de cava dels Artistes D.O. Cava
-Cafes o infusions


OPCIÓ C: 49,90€ IVA inclòs.

A compartir: ( 1 plat cada 4 persones)

- Pernil d´aglà al tall.
- Pa de coca sucat amb tomàquet.
- Foie Micuit fet a casa, la seva confitura i torradetes de pa.
- Musclos de roca amb gingebre i llimo.
- Patates braves pels valents.
- Cargols confitats amb el seu all i oli.
- Xipirons de Tarragona a l'andalusa.
- El plat d'arròs.
- Gamba roja a la planxa.

A escollir:

- Entrecotte de Girona a la planxa amb patata al caliu, escalivats i pebrots del padró.
- Llingot de cabrit lletó amb salseta de mel i mostassa i textures de moniato.
- Filet de bou amb la seva guarnició.
- Cua de bou amb parmentier de patata, xips de plàtan i salseta d'Oporto.
- El nostre Steak tàrtar.
- Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana,cigrons fregits i xips vegetals.
- Pop de roca a la nostra manera.

Per acabar:

- Tempatació dolça.

Maridatge:

-Vi dels Artistes blanc i negre D.O. Costers del Segre
-Aigua d'osmosis Puralia
-Copa de cava dels Artistes D.O. Cava
-Cafes o infusions






Torna al contingut