26 Desembre 2022 - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
PER COMENÇAR...
Crema calenta de castanya, bolets en confit, bunyol de formatge de cabra i pensament d’Umami

CONTINUEM...
Caneló de pollastre de corral XXL amb beixamel d'ibèrics i trufa

ESCOLLIM ENTRE:
Suquet de rap i lluç de la costa amb gamba llagostinera, músclos de roca i un toc picantó
Tarrina de xai a baixa temperatura amb emmulsió del seu brou, carxofa al caliu i fregides de moniato.
Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, cigrons fregits i xips de iuca
Ploma ibèrica a la planxa amb lingot de patata, escalivats , pebrots del padró i salseta de foie

POSTRES...
Brownie de xocolata negra, llagrima de fruits vermells i gelat de red velvet.

Agua i vi D.O Costers del Segre.

PREU:  29,90€


Torna al contingut